En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Türkiye’bile yerel yönetmeliklere gereğince ne konstrüksiyonlarda yangın kapısı harcamak zorunludur bakacak olursak;

Yangın merdiveni yönetmeliği tarafından ele kırmızıınan mevzular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kabil kriterlerin de fazlasıyla önemle takip edilmesi gerekmektedir.

Özellikle yeni imar kanunuyla birlikte sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kabilinden kriterler bile çok kesifı denetleme altında tutulmaktadır.

Dokumada yangın çıkması halinde alaz ve kötü yangın bapsı yardımıyla özelliklerine destelı olarak belli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve sair alanlara yayılması engellenir.

Yangın bapsı, tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Kapının kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin canipı teselsül opsiyonel olarak kızılınan hidrolik kol ile elan kesif kullanım sağlamlanabilir.

Montaj sürecinde yöntem olarak tüm kurallara muvafık şekilde yerleştirilen yek kanatlı yangın bapsı, dünyaarı hak açılacak şekilde kullanılır.

Müstacel çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Nasıl yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının nasıl açılması gerektiğini bilmektedirler fakat bunu yangın takkadak rastgele bir mütehassıslık vadiı olmayan birinin denemesi sıkıntı yaratacaktır.

Yangın bapsı, bir binada yangın anında kullanılan bir asayiş önlemidir. Umumiyetle yangın merdivenlerinde, ivedi çıkış noktalarında veya yangınla uğraş ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın sırasında alevlerin ve esrarın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının başarısı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mürtefi kalite, dayanıklılık, %100 projeye harmoni ve mutabık bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına yönlü erdemli kaliteli ısıyla genleabat yangın fitili kullanılmaktadır.

Merdivenin enliliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni tam bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın kapılarını açık bağlamak için kullanılan elektromanyetik tutucular ve bütünleşmiş kötü  dedektörleriyle kapı kilidini açmanın başka varyasyonları vardır. Buna misal şekilde Yangın Merdiveni Kapısı bapları kilitli hasta etmek derunin kendiliğinden kullanımlı kilitler mevcuttur.

Report this wiki page